MónTerrassa
Oberta la zona d’aparcament del Vial de la Riera de Matadepera
  • CA

El Vial de la Riera, al terme municipal de Matadepera, ja compta amb la zona d’estacionament. Aquest divendres, 10 de desembre, amb unes setmanes del calendari previst, s’ha procedit a fer l’acte d’obertura oficial del tram del marge esquerra de la riera de Les Arenes, comprès entre la plaça de Sant Jordi i l’ascensor de la passera. Les obres d’urbanització han comptat amb un pressupost de 464 mil euros, i han estat subvencionades íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Imatges del vial de la Riera a Matadepera durant aquest acte d’obertura | Miquel Badia

Han anat a càrrec de l’empresa Asfaltats Riba i les obres han consistit en la construcció d’un tram, d’uns 400 metres, en què s’hi han dissenyat 48 places d’aparcament -dues d’elles per a vehicles amb conductors de mobilitat reduïda- i un parell de carrils per on els cotxes podran circular en ambdues direccions. L’espai ha estat completat amb la plantació d’arbres, la instal·lació d’il·luminació i senyalització, a més de la inclusió d’elements de mobiliari urbà (com per exemple bancs i jardineres, per crear un espai més confortable i càlid).

Finalment, després de poc més de mig any, ha pogut tenir lloc l’acte d’inauguració, que ha comptat amb la presència de l’alcalde Nil López, i també dels regidors Marcel·lí Bosch, Núria Garcia, Pol Roura i Xavi Mampel i alguns tècnics, que han pogut caminar i estrenar el tram totalment remodelat. En declaracions al portal de notícies municipal Matadepera.cat, el regidor d’obres de l’Ajuntament de Matadepera, Pol Roura, ha comentat que “ha estat un projecte amb una gestació molt llarga, però finalment hem pogut ordenar una zona del lateral de la riera que teníem pendent. Es podrà circular, aparcar i passejar, i els arbres contribuiran a fer la zona més amable i atractiva”.

Imatges del vial de la Riera a Matadepera durant aquest acte d’obertura | Miquel Badia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa