La delegació local de l’ONG Mans Unides a Matadepera organitzarà el divendres 25 de maig la cinquena edició de la festa solidària Music Van Market a la plaça de l’Ajuntament. Com ja s’ha fet altres anys, l’esdeveniment servirà per a recaptar fons amb finalitats solidàries. Enguany, el projecte escollit és la construcció d’un internat per a què les nenes del districte de Gadchiroli, a la Índia, puguin ser escolaritzades.

Un comboi de food trucks serviran menjar i begudes de tot tipus. I a més de poder berenar, sopar o prendre una copa, també es podrà ballar amb la música de diferents estils. Hi haurà diversos estands en un mercadal amb una oferta variada i dirigida a tot tipus de públic. El Music Van Market començarà a les 5 de la tarda i s’allargarà fins a les 2 de la matinada.

El projecte que es finançarà amb el Music Van Market organitzat per Mans Unides consisteix en la construcció d’un nou internat per a 60 nenes al districte de Gadchiroli, a l’estat de Maharastra, un dels districtes menys desenvolupats de la Índia. El 60% de la població viu sota el llindar de pobresa. A Bhamragarh hi ha un internat per a nenes dels pobles i tribus del districte de Gadchiroli, per a què puguin assistir a les dues escoles que hi ha al municipi. És la única opció per a poder ser escolaritzades. És un vell edifici que actualment acull 38 nenes i que no té ni tan sols sanitaris. El nou edifici tindrà un gran dormitori, cuina, menjador i zona de sanitaris. Inclourà 30 lliteres, dues taules, un armari, un generador elèctric i 23 ventiladors

Nou comentari

Comparteix