MónTerrassa
Nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Matadepera
  • CA
Activació del servei de recàrrega amb l'alcalde, la regidora Núria Garcia, tècnics i el vehicle elèctric de la Brigada Municipal
Activació del servei de recàrrega amb l’alcalde, la regidora Núria Garcia, tècnics i el vehicle elèctric de la Brigada Municipal | Miquel Badia

!--akiadsense-->

Aquest dimarts ha entrat en funcionament el nou servei gratuït de recàrrega de vehicles elèctrics i híbrids endollables, ubicat al carrer Àngel Guimerà, número 37. S’hi poden endollar dos vehicles alhora, amb una càrrega màxima de 22 kW per a cadascun. Segons informa Matadepera.cat, el punt de càrrega disposa d’un endoll connector tipus 2 Schuko i cada vehicle haurà d’aportar els corresponents cables de connexió, segons les seves caracterísitiques. Per a la càrrega, caldrà que el vehicle estacioni a una de les dues places senyalitzades específicament i el temps màxim d’estacionament i recàrrega és de 2 hores. No es permetrà l’estacionament si no s’està realitzant una recàrrega.

Per tal de poder utilitzar el nou servei, prèviament caldrà que les persones físiques o jurídiques titulars i/o usuàries dels vehicles es registrin a l’aplicació mòbil indicada a l’enllaç QR del punt de recàrrega, o bé, descarregant-se l’aplicació EVcharge. L’acció de connexió com la de desconnexió de la recàrrega es realitzarà mitjançant l’aplicació mòbil. El sistema enviarà notificació quan finalitzi el temps de càrrega o quan la càrrega s’hagi completat. L’alta a aquesta plataforma permet a l’usuari fer les recàrregues a la xarxa de punts de recàrrega del municipi, així com a la resta de xarxes integrades en cada moment, d’acord amb les tarifes establertes a cada xarxa.

Actualment, la xarxa integrada, és a dir, la xarxa a la qual es podrà accedir amb el mateix usuari registrat a Matadepera són els punts gestionats per Etecnic, que consten a la plataforma. En cas que s’utilitzi la plaça excedint el temps màxim establert, l’Ajuntament es reserva el dret a exercir les accions necessàries per tal de garantir l’ús a altres usuaris. L’Ajuntament no es farà responsable dels danys i perjudicis (a béns o persones, impossibilitat de recàrrega del vehicle, etc.) produïts per causes alienes al propi Ajuntament en el servei (motius tècnics, actes vandàlics/incívics, etc.). En el cas que es detecti una avaria o funcionament erroni de la instal·lació dels punts de recàrrega, l’usuari podrà notificar la incidència a través dels mitjans indicats a la senyalització del punt de recàrrega.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa