MónTerrassa
Més de 46.000 euros recaudats al Torneig Hockey Solidari
Segons la font de matadepera.cat, la novena edició del Torneig Hockey Solidari que va tenir lloc entre el 9 i l’11 de juny es van inscriure 1.300 persones i van recaudar més de 46.000 euros, que aniran destinats a diverses entitats socials terrassenques.

El passat dijous 6 de juliol la Masia Freixa de Terrassa va ser l’escenari on es va fer entrega dels diners als projectes d’aquest any. Se’n van encarregar Carmen Mas, presidenta de l’associació, i Ivà Morcillo, el seu secretari. El lliurament es va fer fer als representants dels cinc projectes d’aquest any: Creu Roja de Terrassa, Esplai La Fàbrica de Can Tusell, Centre Esplai Guadalhorce, Associació Alba, i Associació La Causa Nostra Laetitiae.

A falta del tancament oficial dels resultats, encara no es pot concretar la xifra final de repartiment però sí que s’ha pogut fer un primer lliurament de 6.000 euros a cada entitat per tal de començar a materialitzar els projectes als quals van destinats els beneficis. La següent entrega es farà una vegada tancats els resultats.

Nou comentari

Comparteix