MónTerrassa
Els menuts grimparan el Pi de Sant Sebastià

Les Festes de Sant Sebastià de Matadepeta ja són aquí, i el dissabte els més menuts grimparan el pi a la plaça de Cal Baldiró.

Xocolatada infantil

Divendres, 10 de gener de 2020 a les 18.00 h

La Germandat de Sant Sebastià arrenca oficialment els actes de divendres amb una xocolatada que tindrà lloc a les 6 de la tarda des de la Plaça de l’Ajuntament. Organitza Xarxa Matadepera.

Pi dels nens

Divendres, 10 de gener de 2020 a les 19.00 h

Als volts de les 7 i després de la xocolatada, el Pi dels Nens, que tindrà lloc des de davant el Parc de Bombers i fins a la Plaça de Cal Baldiró. A continuació es farà al plantada de l’arbre a la plaça, que serà grimpat l’endemà.

Aquest any també acompanyarà la comitiva la colla del Bitxo del Torrent Mitger i la Banda de Matadepera.

Un any més, es vol destacar aquest concurs, que de ben segur ajuda a forjar els millors grimpaires dels pròxims anys. La canalla fins a deu anys tenen aquí la seva única cita anual. Com és costum només els deu millors classificats podran repetir grimpant la setmana següent el pi gran. Hi haurà pernil pel grimpaire més ràpid. Els menuts estaran encordats i assegurats per experts grimpaires i alpinistes matadeperencs. Cal recordar a tots els pares i responsables de la mainada que caldrà omplir al full d’inscripció amb les dades del responsables que ho autoritza i que aquestes es podran fer només de 9 a 12 del migdia. Per tal d’agilitzar i que puguin grimpar el màxim de canalla caldrà estar atent quan se’l cridi. L’ordre de pujada serà per estricte ordre d’inscripció. L’entrega de premis es farà a l’acabar l’acte, als volts de les 2 del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa