MónTerrassa
Matadepera recorda la II Trobada de Gegants
  • CA
Trobada del 1992 | Amics dels Gegants

!--akiadsense-->

Aquest estiu no només es commemoren els 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona. A Matadepera, al mateix juliol de 1992 es van concentrar 657 gegants procedents de Catalunya, 10 Comunitats Autònomes i 10 països estrangers. Va ser la II Trobada Internacional de Gegants on Matadepera també va esdevenir VIII Ciutat Gegantera de Catalunya, informa matadepera.cat.

Per tal de recordar aquest fet, l’Ajuntament de Matadepera ha preparat un acte oficial de commemoració que tindrà lloc aquest dimecres 19 de juliol a les 19h al Casal de Cultura, i que comptarà amb l’Alcaldessa Mireia Solsona, l’alcalde en aquells anys, Estanislau Simon, la persona que ho va coordinar tot, Manel Carrera, i alguns dels que van fer possible la trobada de gegants l’any 1992.

L’acte, obert a tothom, inclourà una glosa de com van anar aquells dies i la projecció d’imatges d’aquell cap de setmana. Tot plegat acabarà anant en comitiva fins a la Plaça de l’Ajuntament, on hi ha el monument dedicat als gegants.

Trobada del 1992 | Amics dels Gegants

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa