MónTerrassa
Matadepera comença una Festa Major ben insòlita
  • CA

Matadepera comença una Festa Major ben insòlita per culpa de la situació sanitària ocasionada per la Covid, informa Matadepera Ràdio. Després d’un any en què la pandèmia va impedir la celebració, aquest dijous arrenca una edició marcada encara per la covid-19 i on les mesures sanitàries impediran alguns dels actes més destacats de cada any, com les dues Cercaviles, el Sopar de Germanor, la Guerra de Confetti o la Cursa Popular.

La regidora de Festes Carme Querol ha volgut destacar, malgrat tot, l’interès de la comissió per tirar-ho endavant, malgrat tot: “Estem molt condicionats per una pandèmia i el programa d’actes es va elaborar quan encara no sabíem què passaria a finals d’agost”.

Aquest dijous hi ha un parell de convocatòries esportives (l’inici d’uns torneigs de Futbol 7 i hoquei herba) i un taller de grafittis a la Riera de les Arenes. I també la primera jornada de la Festa Major alternativa, “La Popular”. Tots els detalls els trobareu a l’agenda d’aquesta mateixa web

Respecte al programa publicat al mes de juliol, també hi ha hagut canvis: l’anul·lació del mini circuit de bicis i la concentració de vehicles antics (dissabte 28), els escacs i el open BTT (diumenge 29), i el canvi d’ubicació de la cantada d’havaneres a la plaça de les acàcies i no a la de l’Ajuntament com s’havia dit.

Recordar finalment que molts dels actes d’aquests dies requereixen reserva prèvia.. Ja hi ha exhaurides les entrades de quatre espectacles: els concerts de “Buhos” i la Banda de Matadepera, i els espectacles infantils de “Rateta, rateta” i “El peix irisat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa