MónTerrassa
La nova novel·la de Rosa Gómez ve acompanyada de banda sonora
  • CA

Quatre anys després de la publicació de “Clàudia, una noia de Sant Andreu”, l’escriptora matadeperenca Roser Gómez, ha publicat la seva segona novel·la, “Regala’m un instant”. La novel·la, autopublicada, es pot trobar a Amazon, segons informa Matadepera.cat.

Quan a la Joana, una professora d’institut de seixanta anys, li diagnostiquen Alzheimer, s’enfonsa la fictícia felicitat de la família Adell-Pons davant els ulls atònits del Biel, el més jove dels tres fills, sobre el qual recaurà el pes d’una inesperada responsabilitat. El desig de l’Enric el pare de la família de divorciar-se de la Joana, es veurà col·lapsat per la mala notícia on es plantejarà la disjuntiva d’on és la línia que separa l’egoisme de l’autoestima. Una història que parla de somnis, de covardia o valentia, de trobar la felicitat, de solitud, del valor de l’amistat, de pèrdues.

La novel·la incorpora una banda sonora, que es pot escoltar escanejant un codi QR inserta al llibre, creada pel cantautor terrassenc José Sanjuan.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa