MónTerrassa
Es jubila part de la història del Casal de Cultura de Matadepera
Maria Jesús Sanz amb l'alcaldessa i regidors de Matadepera en el seu acte de tribut
Maria Jesús Sanz amb l’alcaldessa i regidors de Matadepera en el seu acte de tribut | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Maria Jesús Sanz ha estat protagonista aquest dilluns 19 de març al matí d’un petit homenatge que li han tributat els seus companys de feina, acompanyats de l’Alcaldessa i alguns regidors de Matadepera, amb motiu de la seva jubilació.

Sanz va entrar a treballar el mes de maig de 1991, just quan Víctor Peiró deixava l’alcaldia i n’agafava el relleu l’Estanis Simon. Llavors el Casal (l’antic Casal) era un lloc petit i molt ben aprofitat, on hi treballava Pepita Torrella Niubó a la Biblioteca; Rosa Junyent a Comunicació; Trini Bisa a Serveis Socials; Andreu Martín al Bar, i naturalment, el perenne Toni Cadevall. El Casal allotjava també l’Escola de Música, i la Sala del Parc amb una exposició permanent dedicada a Sant Llorenç (on actualment hi ha els estudis de Matadepera Ràdio). I a les catacumbes, l’emissora municipal, llavors portada per Quico Beltrà, i Matadepera Televisió, amb Joan Soley al capdavant.

Encara que només ha treballat amb dos tècnics de cultura, Josep Maria Pey i Antònia Genescà, la llista de regidors ha estat notable: Josep Maria Cruells (que gairebé no va tractar ja que va ser durant el traspàs de legislatura); Catalina Galí, Joaquim Esquius, Maria Dolors Farriol, Marta Torné, Joan Antoni Ferran, Marcel Sayol i l’actual regidora Núria Garcia. Com és lògic, en aquests vint-i-set anys, hi ha passat de tot, així que l’evolució ha estat constant: “La feina que feia quan vaig entrar no té res a veure amb la que he fet fins ara”, ha comentat Maria Jesús, i encara que hi ha moments de tot, no he deixat de ser conscient del privilegi que ha representat venir a treballar en un entorn com el de Matadepera”.

Maria Jesús Sanz serà entrevistada aquest dijous al “Matadepera Notícies” de Matadepera Ràdio a partir de les 8 del vespre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa