MónTerrassa
Les farmàcies de Matadepera ja ha distribuït més de 300 mascaretes
  • CA

Com ha passat arreu del país, la distribució de les mascaretes de Matadepera ha col·lapsat el sistema, fins al punt que en aquests dos primers dies només se n’han pogut distribuir unes 300 de les primeres 900 que van arribar entre les dues farmàcies del poble a principis d’aquesta setmana. “Tothom ha volgut anar-hi primera hora i per això el sistema s’ha bloquejat”, han declarat a Matadepera.cat des de la Farmàcia Matadepera, una situació que també s’ha repetit a la Farmàcia La Mola.

Tant les autoritats sanitàries com els establiments coincideixen en insistir en què la distribució de les mascaretes es farà de manera gradual i que a partir de la setmana que ve n’arribaran moltes més. Des de Salut es recomana que només vagin a recollir la mascareta les persones que realment ho necessitin, i que no cal trencar el confinament només per anar a la farmàcia a recollir-la.

Cal recordar que fins al proper dilluns 27 es repartirà una mascareta gratuïtament presentant la targeta sanitària i que si se’n volen més, caldrà adquirir-les al preu de 0,76 €. A partir del dimarts 28, i segons la disponibilitat que hi hagi d’estoc es podrà ampliar a dues màscares la dispensació. Per altra banda, aquest dimarts s’han repartit 1.900 mascaretes quirúrgiques entre les dues residències del municipi d’acord amb les instruccions de Protecció Civil de la Generalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa