MónTerrassa
Experts afinen els estudis sobre el Parc Natural de Sant Llorenç
  • CA

Matadepera.cat explica que els dies 21 i 22 de novembre, l’edifici El Mirador de Castellar del Vallès acollirà la IX Trobada d’estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, organitzada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Precisament aquest 2017 fa trenta anys de la primera trobada que es va celebrar a Matadepera.

“La vitalitat del Parc i l’interès que aquest desperta entre la societat, es posa de manifest en el gran nombre de treballs de recerca i estudi que al llarg de tots aquests anys s’han centrat en el massís de Sant Llorenç i la serra de l’Obac”, han manifestat fonts de l’organització. “Així, aquesta tardor, volem constatar de nou l’interès que hi ha des de diferents àmbits de la ciència en el coneixement i divulgació del Parc”.

Qualsevol persona interesssada en el camp de la natura, tindrà una oportunitat en la IX Trobada per a intercanviar experiències i crear sinèrgies entre ells i els equips gestors del Parc, tot facilitant eines que millorin la conservació i coneixement del patrimoni natural i cultural.

El darrer dia per apuntar-s’hi és el 22 d’octubre.

Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa