MónTerrassa
Es desallotja el Casal Popular de Sant Llorenç dels Pins a Matadepera
  • CA
Aspecte de la caseta del Casal Popular | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

La Policia Local de Matadepera ha precintat a primera hora de la tarda d’aquest dimecres les instal·lacions del Casal Popular dels Pins. Les raons aportades per l’Ajuntament de Matadepera han estat “estrictament de seguretat, per evitar que algú pugui prendre mal en un equipament que no reuneix les mínimes condicions”, segons han informat fonts del consistori.

La pel·lícula del fets arrenca fa mesos, quan el Consistori, propietari de la finca des d’aquest 2017, després que l’antic club esportiu de Sant Llorenç dels Pins el cedís a l’Ajuntament, va decidir rehabilitar la zona per tal que pogués complir al normativa municipal i els joves del Casal Popular que l’ocupaven des de fa tres anys s’hi poguessin estar garantint-ne la seguretat. Consensuant el projecte amb els joves, la idea era fer nombroses reformes incloent el terrat, i fer-hi arribar llum i aigua. Mentrestant, els usuaris del Casal Popular podrien fer servir una part exterior de la finca, ja que es posaria un enreixat també a la part que envolta la piscina, el pou, i uns desnivells importants al considerar-los un espai insegur. Al ple extraordinari del 17 de maig es van destinar una partida de 25.000 euros a través d’una modificació de crèdits per dur a terme les obres.

Amb la idea que les obres de rehabilitació poguessin estar enllestides abans de la Festa Major, la dinàmica administrativa a l’hora de fer un contracte a una empresa que s’encarregués de les feines van provocar que l’inici de les obres es retardés fins a la setmana passada. Malgrat l’acord que hi ha entre l’Ajuntament i el Casal Popular, es produeix a la nit del 17 d’agost un boicot en un dels tractors que realitzen tasques de neteja, el que no només obliga a posar una denúncia sinó també a fer el desbrossament manual, que retarda encara més les tasques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa