El vehicle amb el vidre trencat
El vehicle amb el vidre trencat | Policia Local de Matadepera

!--akiadsense-->

La Policia Local de Matadepera va detenir aquest dimarts un individu de nacionalitat argentina com a presumpte autor d’un robatori a l’interior d’un vehicle estacionat al pàrking de Can Vinyers, segons informa Matadepera.cat. De fet, la Policia ja estava advertida de feia dies que a la zona dels pàrkings de Can Vinyers i de Can Solà s’estaven produïnt furts a cotxes mentre estaven estacionats. L’acció consistia a trencar-ne els vidres i extraure els objectes de valor que poguessin tenir.

Pels volts de quarts de tres de la tarda de dimarts, una patrulla va veure un jove sortir corrents en direcció a un altre vehicle que l’estava esperant, moment en què va ser interceptat. Havia acabat de cometre un furt, de manera que se’l va escorcollar i se li van trobar estris per trencar vidres. L’individu, que portava documentació falsa, va ser llavors detingut i identificat i ja ha passat a disposició judicial. El vehicle que esperava al detingut es va donar a la fuga tot i que s’està investigant la seva localització.

La Policia Local investiga si aquest robatori té a veure amb d’altres on s’ha utilitzat el mateix mètode i que han tingut lloc aquestes darreres setmanes.

Alguns dels seus elements intervinguts
Alguns dels seus elements intervinguts | Policia Local de Matadepera

!--akiadsense-->

Nou comentari