MónTerrassa
Dos gossos de raça perillosa ataquen brutalment un altre gos a Matadepera
  • CA
El Paparazzi greument ferit després de l'atac dos gossos
El Paparazzi greument ferit després de l’atac dos gossos | Cedida

!--akiadsense-->

El passat dimarts dia 9 de febrer al migdia es va produir un brutal atac de dos gossos considerats potencialment perillosos que van atacar a un altre gos (de nom Paparazzi) que es trobava passejant amb la seva propietària i degudament lligat. Els fets van succeir al municipi de Matadepera, concretament a la urbanització Els Rourets.

Segons relata l’advocada de la propietària del gos greument ferit, aquesta anava amb el Paparazzi i dos gossos més (un d’ells el portava la persona que l’acompanyava), tots tres de raça weimaraner, quan de sobte dos gossos van aparèixer, sense lligar, sense morrió i sense la presència dels seus propietaris. Els dos gossos, de raça potencialment perillosa, van atacar amb molta brutalitat la seva mascota amb contínues mossegades per tot el cos i arrossegant-lo pendent avall sense deixar-lo de mossegar en cap moment. Un cop la propietària (del gos que estava sent atacat) va poder resguardar les altres gosses, va anar a socórrer el seu gos que es trobava immòbil al terra i seguia sent atacat pels dos gossos, posant també la seva vida en perill.

La propietària del Paparazzi acaronant l'animal
La propietària del Paparazzi acaronant l’animal | Cedida

!--akiadsense-->

En aquest moment, es va personar una patrulla de la Policia Local que van poder presenciar aquests últims fets. Segons la versió de la mestressa de l’animal ferit, l’agressió va acabar quan un dels propietaris va cridar al seu gos, fet que va produir que l’altre gos (propietat del seu amic amb qui conviu) també finalitzés l’atac. El Paparazzi va resultar greument ferit i va ser traslladat d’immediat a la clínica veterinària, on va ser intervingut quirúrgicament de múltiples perforacions i laceracions per tot el cos (especialment la zona del cap, coll i potes). Actualment es troba pendent d’un diagnòstic final que pugui determinar l’abast de totes les lesions, així com les seqüeles que en puguin resultar.

Per part de la propietària del Paparazzis’han denunciat aquests fets davant de l’Ajuntament de Matadepera i davant dels Mossos d’Esquadra, així com s’han comunicat aquests fets a la Generalitat de Catalunya. L’advocada de la família afectada lamenta que “els veïns de la zona han estat donant avís en reiterades ocasions a la Policia Local del municipi així com a l’Ajuntament, de la presència d’aquests animals sols a la via pública i sense cap mesura de seguretat, però no hi ha constància que s’hagi iniciat l’expedient administratiu corresponent, així com tampoc que s’hagin acordat mesures preventives tal com contempla l’Ordenança General de Tinença i Control d’Animals de Matadepera i la normativa específica aplicable a GPP”.

El Paparazzi greument ferit després de l'atac dos gossos
El Paparazzi greument ferit després de l’atac dos gossos | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa