MónTerrassa
Un detingut a Matadepera acusat de violència de gènere i agredir la policia
  • CA

Una persona va acabar detinguda a la localitat de Matadepera acusada d’un delicte de violència de gènere i d’agressió a la policia. Segons informa el portal municipal Matadepera.cat, els fets van passar aquest dissabte de matinada, cap als volts de les sis, quan un dels veïns del centre del poble van alertar de crits i ambient de festa en un domicili particular.

Davant l’avís, una patrulla de la Policia Local de Matadepera es va presentar a l’habitatge indicat. Allà, van comprovar que el fort enrenou denunciat es tractava d’una parella que estava tenint una forta discussió. Els agents van parlar amb ells i sembla que la situació s’havia calmat. D’aquesta manera, van decidir donar el servei per acabat.

Tanmateix, poca estona després de la primera intervenció, el telèfon d’emergències va tornar a rebre un avís. Testimonis explicaven que l’home que havia estat discutint amb la seva parella, ara es trobava en un estat molt alterat i que es mostrava molt agressiu. A més, segons informaven, continuava proferint amenaces als assistents de la festa i patien per si arribava a agredir-los.

La dotació va tornar a personar-se immediatament allà. Aquest cop, malgrat parlar i intentar calmar-lo per baixar la tensió, no va haver manera d’aturar-lo. Fins al punt que, segons informa el cos policial i recull el portal Matadepera.cat, l’home va començar a agredir un dels agents que intentava posar pau. Va ser llavors quan la dotació va aconseguir reduir-lo i emmanillar-lo. Els agents van introduir-lo al vehicle policial i va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, a la carretera de Matadepera, de Terrassa.

Allà, se li van practicar diligències, va ser identificat i formalment denunciat, essent acusat no només del delicte de violència de gènere, sinó també de tinença d’armes, trencament de condemna, i atemptat i resistència a l’autoritat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa