MónTerrassa
Detingut un lladre de joies que actuava a Matadepera
  • CA

Detingut un lladre de joies que actuava a Matadepera. Els fets van passar el passat 5 de novembre, cap a les vuit del vespre. La Policia Local de Matadepera va rebre un avís d’urgència des d’un habitatge ubicat a la zona del Pla de Sant Llorenç i Cavall Bernat. Segons informa Matadepera.cat, des de l’empresa de seguretat s’informava que l’alarma instal·lada a la casa havia saltat, i que a través de les càmeres instal·lades al jardí es podien veure dos individus que havien entrat a l’interior de l’immoble.

Una patrulla del cos de seguretat local es va desplaçar immediatament fins al lloc indicat. Un cop allà van comprovar que a la casa no hi havia ningú i es va demanar ajuda a Mossos d’Esquadra per iniciar una batuda pel barri. Va ser així, en la recerca, que es va localitzar un individu, de nacionalitat estrangera, que encaixava amb la descripció presa per les càmeres.

Amb possessió de joies i objectes de valor

L’home tenia al seu poder diverses joies i objectes de valor que no podia justificar. Va confessar que les havia sostret d’una casa que havia assaltat una estona abans. Per aquest motiu, els agents van detenir-lo i va passar a disposició judicial. El presumpte lladre ha ingressat a presó.

La Policia Local ha volgut destacar un cop més la col·laboració ciutadana i les mesures preventives com a “eina imprescindible per evitar robatoris”, segons han declarat.

Justament, en el balanç de les actuacions policials del segon quadrimestre de 2022, s’informava que s’havien produït 4 robatoris amb força a domicilis, una xifra que era igual a la registrada en el mateix període de l’any anterior. I es destacava que, en línies general, tot i que s’havien incrementat els serveis, els robatoris es mantenen a la baixa. “Però no podem baixar gens, gens la guàrdia. Cal continuar estant ben alerta, especialment a partir de les properes setmanes quan el dia encara s’escurçarà més amb el canvi d’hora, el que afavoreix la comissió de delictes”, va assegurar aleshores el regidor de Seguretat Marcel·lí Bosch.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa