MónTerrassa
Balanç de la Festa major de Matadepera: botellots i una agressió
  • CA

Ajuntament i Policia Local de Matadepera han fet balanç de les actuacions realitzades durant la Festa Major de Matadepera, en la qual es van produir diverses concentracions per botellots i va haver-hi una persona detinguda per una agressió. La trobada entre al cap de l’àrea de Seguretat i Protecció Civil, Marcel·lí Bosch, i el responsable del cos policial local, Xavi Cabot, ha posat sobre la taula aquells incidents que es van produir aquests dies de celebració. “Malgrat tot, creiem que el balanç és positiu”, ha dit Bosch.

Segons recull el web municipal Matadepera.cat, les concentracions per beure alcohol es van produir en tres zones: a la plaça de Sant Jordi, a l’aparcament de l’escola municipal de Música, i a les pistes del pavelló Primer d’Octubre. En aquest darrer cas es van arribar a registrar prop de 3.000 persones el divendres i el dissabte de festa. Va ser justament en una d’aquestes concentracions on es va produir l’incident més destacat, quan dos joves van iniciar una discussió que va arribar a les mans. Un dels implicats va acabar ferit, de caràcter lleu, i traslladat a Mútua Terrassa. La Policia Local va detenir-ne l’autor, que va passar a disposició judicial després de passar una nit a la presó.

La Festa Major també va comptar amb un coma etílic i un parell de denúncies per furts de mòbils, mentre que d’actes vandàlics i danys a mobiliari urbà, des de l’Ajuntament afirmen que “han estat mínims”. Sí que la nit i matinada de dissabte es va muntar un control policial a la rotonda de Can Candi, on es van anar filtrant tots els vehicles que accedien al poble, més de 340 i prop de 900 persones, en total. Gràcies a això es van detectar infraccions diverses, es van realitzar denúncies per tinença d’estupefaents i es van intervenir més de 200 ampolles d’alcohol.

En aquests dies també es va produir un coma etílic i un parell de denúncies de robatoris de mòbil. Pel que fa a actes vandàlics i danys a mobiliari urbà, han estat mínims. Al llarg de la Festa Major es van atendre 83 trucades i es van dur a terme 97 serveis al marge dels ja programats per aquests dies.

Botellots post-festa major

Després del temps de gràcia, amb motiu de la Festa Major, aquest diumenge passat, 5 de setembre, cinc dotacions de Mossos d’Esquadra i Policia Local van desmantellar un botellot multitudinari a la zona de la Torre de l’Àngel, a l’entrada dels Rouets. Hi havia dotzenes de vehicles aparcats i es va acabar aturant-ne 24, quedant identificats els seus ocupants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa