MónTerrassa
Més de 300 jugadors al 19è Torneig Memorial Robert Espí

Èxit per al club Matadepera 88 Hoquei en l’edició número 19 del Torneig Memorial Robert Espí. Un total de 9 clubs diferents de l’àmbit català van presentar els seus equips en la competició que es va realitzar al Camp Municipal de Matadepera, de la ZEM Mas Sot. El torneig es va disputar durant tot el matí del passat dissabte 6 de maig. D’aquesta manera, més de 300 jugadors i jugadores d’edats compreses dels 4 a 7 anys (corresponent a les categories d’iniciació i prebenjamí 3×3) van disputar partits distribuïts en funció de la seva edat.

Enguany, en aquesta edició de 2023, hi han participat 53 equips de diferents clubs catalans, tots ells de renom i que aposten per l’hoquei formatiu: FC Barcelona, Catalònia HC, Castelldefels HC, Atlètic Terrassa HC, Club Egara, CH Sant Andreu, CD Terrassa Hockey, RC Sitges Hockey i els organitzadors, el Matadepera 88 Hoquei.

Una experiència única per als més petits de l’hoquei

Cal recordar que el Torneig se celebra cada any en memòria de l’expresident del Club Matadepera 88, Robert Espí. A més, té un component social afegit, ja que serveix per reunir als jugadors més joves dels clubs, els quals rarament entren mai en competició, i oferir-los una experiència única, poder trepitjar la gespa i disputar un partit “oficial” amb un títol en joc.

Va ser Oscar Espí, fill de l’expresident, l’encarregat de fer el lliurament als participants de les medalles de participació en el Torneig. També hi van ser presents en l’acte de lliurament l’alcalde de Matadepera, Nil López, el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, els expresidents del Matadepera Rafael Claret, Pep Riera i Ton Pons, i l’exregidor d’Esports, Quico Sala, que ha estat vinculat a l’entitat des dels seus inicis.

Èxit de participació del 19è Torneig Memorial Robert Espí | Nestor Llobet

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa