MónTerrassa
Viladecavalls reobre escoles de primària i institut, però no les bressol
  • CA
Institut de Viladecavalls
Institut de Viladecavalls | Institut de Viladecavalls

!--akiadsense-->

Segons el pla d’obertura de centres educatius en fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019-2020, aquest dilluns, 8 de juny, a Viladecavalls s’han reprès alguns cursos escolars, encara que no de manera tradicional, atès que les condicions actuals no fan possible acollir tots els alumnes en classes presencials i els horaris s’han de reduir. Les escoles de primària Escola Rosella i Escola Roc Blanc reprenen els cursos de P3 a P5, en els casos que cap dels dos progenitors pugui fer teletreball. També hi poden assistir alumnes de 6è curs per fer un tancament del cicle, així com de la resta de cursos però només per a un acompanyament emocional.

L’Institut de Viladecavalls també ha reobert per als alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat. La resta de cursos continuaran les classes via telemàtica. L’Ajuntament prèviament a l’obertura dels centres, ha realitzat una neteja i desinfecció integral dels espais de les escoles i afirma que garantirà la neteja i desinfecció de totes les zones que s’utilitzin mentre les escoles romanguin obertes i, un cop tancades, es tornarà a fer neteja i desinfecció tots els espais. En tots els casos, l’horari serà de les 9 a les 13 h.

Cada centre ha establert un protocol a seguir per a les entrades i sortides i durant la permanència, que s’ha fet arribar a totes les famílies implicades. Les escoles bressol no obriran en tot el mes de juny, d’acord amb les recomanacions de les directores dels centres. La seva reobertura es preveu, doncs, al setembre i s’està treballant en el protocol a seguir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa