ggg
El director de TV3, Vicent Sanchis | Jordi Borràs

!--akiadsense-->

El director de TV3, Vicent Sanchis, i el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, han estat citats com a investigats pel Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, segons ha pogut saber ‘El Món‘. Tots dos han estat cridats en la causa oberta pel jutjat contra l’1 d’Octubre,i hauran d’anar a declarar el dimecres 23 de gener com a imputats. El director de TV3 ha estat citat a les 16:30 hores, mentre que el de Catalunya Ràdio haurà de ser-hi a les 17 hores. La providència dictada pel jutge, que data del 20 de desembre, avisa que els investigats hauran de comparèixer assistits d’un advocat, però el text no especifica per què se’ls investiga.

També ha estat cridada a declarar com a imputada la directora de l’Agència Catalana de Protecció de Dades, Àngels Barberà. Aquesta és la mateixa causa i el mateix jutjat que ja va cridar a declarar com a investigada la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audivisuals, Núria Llorach, qui va ser citada pels anuncis del referèndum de l’1 d’octubre.

Entre altres qüestions, aquest jutjat està investigant una possible malversació de fons o desobediència dels tribunals pels anuncis que van emetre TV3 i Catalunya Ràdio sobre el referèndum. A més, també es planteja una possible vulneració de la privacitat per les dades del cens. També queda citat Llorenç Birba Font com a testimoni.

Nou comentari