MónTerrassa
Vega vol tancar el tema: “Vaig fer un viatge personal a Mèxic per un tema familiar greu”
  • CA
Alfredo Vega
Alfredo Vega | captura

!--akiadsense-->

TxT es va preguntar que se n’havia fet del socialista Alfredo Vega en les darreres setmanes. El regidor havia estat fora del país per temes personals. Avui, el líder del PSC ha abordat el tema al ple de juny i ha fet uns precs després del que ha considerat rebombori a les xarxes socials. “De vegades desinformació i de vegades mala intenció. Vaig fer un viatge personal a Mèxic per un tema familiar que jo considerava greu. Tinc aquí la informació a disposició de qui la vulgui. No va haver-hi cap tracte de privilegi. Vaig viatjar amb un certificat i seguint la llei. El familiar estava ingressat en una unitat d’intensius i en una situació d’incertesa. Vaig considerar que havia d’estar al costat de la meva família… Era un viatge complicat, amb escales, i arreu vaig explicar les raons. En tornar, ningú em va dir que havia de fer la quarentena. Vaig trucar al 061 i a la regidora Mònica Polo. Em van aconsellar que tot i que la normativa no estava fes la quarantena. Tot i tenir un certificat que diu que no tinc la malaltia”.

Vega sí que ha entonat el mea culpa en reconèixer que tenia l’obligació d’informar per escrit a l’alcalde. “Assumeixo l’error i que se m’apliqui el reglament. i si ho he fet malament…En una reunió sí que vaig dir d’una manera molt concisque estaria absent de la ciutat per un motiu personal. Vaig anar a Guadalajara de Mèxic.” Em sembla que tot s’hauria d’haver portat millor, i jo el primer. Però crec que fer una trucada no costava gaire”.

Les preguntes de la discòrdia

Núria Marín, portaveu del grup municipal de TxT va preguntat a l’alcaldia:

1.- El regidor Sr. Alfredo Vega, ha estat els darrers dies absent o de viatge?

2.- Aquesta situació, ha estat comunicada en temps i forma, segons les normes vigents per a les persones membres de la Corporació Municipal?

3.- En cas que hagi estat absent de la ciutat, així com de les seves funcions institucionals a l’Ajuntament de Terrassa, a quina zona o regió ha estat o està actualment? Per quins motius?

4.- En funció de quina hagi pogut estar aquesta zona o regió, compleix les regulacions i limitacions de l’actual estat d’alarma dictat pel Govern Espanyol?

5.- En funció de quina hagi pogut estar aquesta zona o regió, cal activar algun dels mecanismes previstos de prevenció de riscos, especialment pel que fa a mantenir una quarentena per tal d’evitar riscos de salut per a les persones? Ha estat comunicada en temps i forma la situació per tal de facilitar el compliment de les normes vigents?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa