MónTerrassa
El Vallès Occidental, la comarca amb incidències durant la revetlla

Els Bombers de la Generalitat han treballat en 709 serveis al llarg de la passada Revetlla de Sant Joan, entre les 20.00h d’ahir i les 08.00h d’aquest matí. D’aquests, 445 s’han fet a partir de la mitjanit. La majoria dels serveis han estat per atendre incendis en mobiliari urbà, vehicles i habitatges: 401. De focs de vegetació se n’han atès 194.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona és on més s’ha actuat; el Vallès Occidental és la comarca on s’han atès més serveis, 153, seguida del Barcelonès, amb 87, el Baix Llobregat, amb 84, i el Maresme (45). El total de 709 serveis representa un 39,7% menys en relació a la Revetlla de 2019; aleshores se’n varen atendre 1.175 Des de la mitjanit, cal destacar un servei de Sallent, de les 04.51h, en què els Bombers de la Generalitat han hagut d’accedir a un vehicle caigut a un barranc d’uns 50 metres de fondària, a les Forques. Un cop a baix, han constatat que no hi havia cap persona a l’interior.

També han revisat els voltants, sense que hagi aparegut cap persona. A Begur, alertats a les 02.32h, els Bombers de la Generalitat també han hagut de treballar en un incendi que ha destruït els fogons i els armaris superiors de la cuina d’un hotel, ubicat al carrer de Sant Miquel. La Policia Local ha evacuat totes les persones que hi havia a l’interior de l’establiment. Ningú no n’ha resultat ferit. Un cop apagat el foc, a les 03.05, els Bombers han ventilat les dependències afectades i poc després tothom a pogut tornar a entrar a l’edifici.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa