MónTerrassa
Tres mirades i tècniques diferents de tres artistes de Terrassa en una mateixa exposició
  • CA

Aquest dissabte 22 de maig a les 18h, Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa estrena exposició titulada: “Triàleg” protagonitzada per tres artistes terrassenques: Teresa Rovira Serra, Toñi Saez Rodenas i Ariadna Simó. Aquesta exposició conjunta a tres mans és fruit de l’amor per a l’art, des de tres visions, tècniques i realitats diferents. El taller, el nostre punt de trobada, la creativitat la nostra passió.

Teresa Rovira Serra, artista amateur, enamorada del paisatge i de la pintura acrílica, per la seva força i expressivitat. La pintura la fa submergir-se en un món íntim i creatiu, ple de color i sensacions a transmetre. Toñi Saez Rodenas, artista autodidacta, fent retrats des de gairebé sempre, per intentar comprendre l’ésser humà que s’amaga. El pastel i els medis secs sobre suports de color es on dóna vida i desenvolupa gran part de la seva obra. I Ariadna Simó, artista i docent freelance. “Partner” creativa per empreses, taller particular a Terrassa. L’aquarel·la permet plasmar un món real però imaginatiu a la vegada, amb un prisma color i textura especial, espontani i ple de matisos.

La mostra es podrà veure fins el 10 de juny a la sala Salvador Alavedra d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, amb un horari de dimarts a diumenge de 6 a 8 del vespre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa