Un terrassenc, primer home de la història en acabar una cursa mítica de 990 KM
Oriol Antolí | Oriol Antolí

Proesa del corredor de fons català, Oriol Antolí i Sarrau. S’acaba de proclamar campió absolut de l’ultra RACE Monarch,s Way que s,ha disputat els últims 12 dies per terres de l’Anglaterra profunda.

Ha completat els 990 kms d’una de les tres curses més llargues de tot el món, i és el primer corredor que aconsegueix acabar-la en tota la història de la Monarch,s Way. Ha estat 12 dies, 10 hores, 35 minuts i 27 segons.

El terrassenc Oriol Antolí es va situar en el primer lloc s meitat de la cursa i ja no l’ha abandonat fins el final.

La Monarch,s Wy rememora el mateix recorregut que va haver de fer el rei Carles II durant la seva fugida obligada d’Anglaterra.

La cursa de l’Oriol ha estat vinculada amb un projecte solidari amb l’entitat Prodis Terrassa d’atenció als discapacitats, i ha aconseguit el propòsit de recollir 1 euro per cada km del recorregut. A dia d’avui ja en porta recollits 1.180 través de migranodearena.org, i es poden continuar fent aportacions.

La resistència física i mental han estat decisives perquè l,Oriol aconseguit el monumental repte de completar la cursa.