Doris Ensinger | Synusia

!--akiadsense-->

El dijous 17 de novembre a las set de la tarda es presenta “Amor y anarquía” amb la participació de la seva autora Doris Ensinger. El llibre està editat per Icaria Editorial.

La autora va deixar enrere el moviment alternatiu alemany per aterrar a la convulsa Barcelona de 1977, on va conèixer i es va enamorar de l’històric anarquista i militant de la CNT Luis Andrés Edo. En Amor i anarquia (Icaria) relata en primera persona l’abans, el durant i el després de la seva llarga relació amb un home que liportava 19 anys i que va dedicar la seva vida a la revolució social.

Doris Ensinger va néixer a Alemanya amb la Segona Guerra Mundial com a teló de fons. Ja de petita es va rebel·lar contra una pedagogia basada en els vells valors d’una societat encotillada de postguerra i aquesta situació va assenyalar el rumb de la seva vida.La seva joventut va estar marcada per un compromès activisme estudiantil. I la seva lluita per la memòria històrica i els drets humans la va portar a conèixer les realitats de les dictadures portuguesa i espanyola, així com a les persones que, com ella, volien contribuir a la construcció d’una societat més justa. La seva vida al costat de Luis Andrés Edo constitueix la segona part d’aquesta biografia; històric militant del moviment anarcosindicalista espanyol de la CNT, va compartir la seva vida i les seves experiències al costat de Doris, sense oblidar mai els seus principis i la seva lluita política.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa