MónTerrassa
La Sala Crespi ofereix la seva programació de tardor més versàtil
  • CA

La Sala Crespi de Terrassa inicia la seva temporada de tardor amb set espectacles ben diferents. Durant els caps de semana d’octubre i novembre, la sala ofereix quatre disciplines diferents: teatre musical, dansa, màgia, i fins i tot un monòleg. Ahir a la tarda es va dur a terme una roda de premsa on es va presentar la programació, que va comptar amb la presència de Sílvia Bartés, presidenta de PAM Teatre, Miquel G. Font, director artístic de ballet contemporani i coreògraf de “Xoc anti-tempo”, Pau Altimira, ballarí de ballet contemporani, Alberto Demomento, monologuista, Josep Manel Martínez, director de l’obra “La Taverna de la Rosita”, i José Carlos Muñoz, membre de PAM Teatre i director musical de “La nit de Sant Joan”. Tots ells en van explicar tots els detalls.

Enguany, s’han ajuntat les produccions La Qollunaka i Pam Teatre, que han organitzat la programació conjuntament “per donar continuitat en la sala”, explica Bartés. Entre els set espectacles que tindran lloc al llarg dels pròxims dos mesos, tres son teatre musical, dos son dansa, un és de màgia i l’altre es tracta d’un monòleg. Han volgut donar diversitat al teatre i oferir un gran ventall d’opcions per a tot tipus de públic. “Amb el teatre musical hi haurà 20 persones sobre l’escenari que canten i actuen, i en canvi amb el monòleg només hi veurem una persona que parlarà durant dues hores. La programació és molt versàtil i ofereix grans contrastos, però hi ha una línia que conecta totes les disciplines i dona vida a tot l’art escènic”, afirma Font.

Espectacles

El musical “La nit de Sant Joan” de Dagoll Dagom és l’obra que dona el tret de sortida a la temporada, que tindrà lloc aquest dissabte 9 d’octubre i diumenge 10. Els joves de Pam Teatre pujaran a l’escenari amb música i veu en directe i oferiran una funció “divertida, musical i per tots els públics”, explica Muñoz.

Al cap de setmana següent, el 16 d’octubre, tindrà lloc el Concurs de Màgia, que s’emmarca dins del 1r Festival de Màgia de Terrassa. En aquest concurs, joves entre 14 i 25 anys podran competir per guanyar el primer premi: un contracte pel Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí.

El 23 i 24 d’octubre tornarem a veure teatre musical amb “La Taverna de la Rosita“, un musical mariner creat per Ramón Alcaraz, membre de la Qollunaka. Es tracta d’un triangle amorós que enfronta els tres protagonistes en el context de la Guerra de Cuba de l’any 1895.

La dansa de “Pere i el Llop” es podrà veure el 6 i el 7 de novembre. L’obra és un clàssic conte musical i educatiu per a nens: “L’obra presenta clàpsules pedagògiques per incentivar els infants, perquè els més petits puguin relacionar la sonoritat o la melodia d’un instrument amb la imatge visual d’un personatge, no només amb vestuari, sinó també amb el llenguatge corporal”, declara Font.

Xoc anti-tempo“, també de la disciplina de la dansa, es podrà veure el 12 i 13 de novembre. Aquest espectacle es configura com un homenatge a la dansa que posa en relleu l’evolució d’aquest art al llarg de la seva història.

El monòleg “Las mujeres mandan” d’Alberto Demomento tindrà lloc el 20 de novembre. “És un espectacle que porta amb mi tota la vida, fa 15 anys que el faig. És monòleg pur i dur”, confirma Demomento. La funció a la Sala Crespi serà gravada per primer cop per llançar-la posteriorment a diferents plataformes digitals.

La programació acaba amb el teatre musical i clàssic de Disney d’Aladdin, interpretat pel grup infantil i adolescent de Pam Teatre. Muñoz espera que aquesta funció interpretada per els més petits serveixi com a “crida per animar altres joves talents terrassencs i terrassenques” que vulguin endinar-se en el món del teatre.

Resum de la programació:

  • La nit de Sant Joan (teatre musical): 9 d’octubre a les 20:00h i 10 d’octubre a les 18:00h. Entrades 12€.
  • Concurs de Màgia (màgia): 16 d’octubre a les 17:00h. Entrades 8€.
  • La Taverna de la Rosita (teatre musical): 23 d’octubre a les 20:00h i 24 d’octubre a les 18:00h. Entrades 12€.
  • Pere i el Llop (dansa): 6 de novembre a les 18:00h i 7 de novembre a les 12:00h. Entrades 16€.
  • Xoc Anti-tempo (dansa): 12 de novembre a les 21:00h i 13 de novembre a les 21:00h. Entrades 20€.
  • Las mujeres mandan (monòleg): 20 de novembre a les 20:00h. Entrades 12€.
  • Aladdin (teatre musical): 27 de novembre a les 20:00h i 28 de novembre a les 18:00h. Entrades 12€.

Per mes informació sobre la programació o per la compra d’entrades, podeu consultar aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa