MónTerrassa
Nou robatori d’un vehicle a Terrassa: la propietària demana ajuda per trobar-lo
  • CA

Robatori d’un vehicle a Can Boada del Casc Antic de Terrassa. Els fets van tenir lloc aquest passat divendres, 17 de setembre, al passeig 22 de juliol amb el carrer Joan d’Àustria. Segons explica a Món Terrassa la Daniela, propietària del turisme, va sortir cap a dos quarts de nou del matí al forn per buscar el pa, i el cotxe es trobava estacionat al mateix lloc on l’havia deixat el dia anterior i envoltat de més vehicles aparcats. Però quan, poc més de vint minuts més tard, va tornar a anar-hi per poder dirigir-se a la feina, es va trobar que havia desaparegut. No hi havia rastre de vidres trencats ni cap senyal que el seu cotxe hagués estat allà.

La terrassenca demana ajuda a la ciutadania per recuperar-lo. Es tracta d’un Renault Kadjar, de matrícula 8782kzx, de color blau. Aquelles persones que l’hagin vist o que fossin testimonis de com es produïa el robatori (tot i que potser en aquell moment no van ser-ne conscients que era un robatori) es posin en contacte amb ella al telèfon 605582288 o bé enviant un correu electrònic a: [email protected]. Daniela ja ha interposat una denúncia a Mossos d’Esquadra, que manté la investigació oberta.

No és l’únic robatori de vehicles que s’ha produït darrerament. Divendres, la Policia Municipal de Terrassa va enxampar de la manera més absurda l’individu que s’havia endut sense permís una furgoneta estacionada al carrer Mare de Déu dels Socors, al barri de Ca n’Anglada. I és que quan els agents i el propietari estaven elaborant l’informe, la furgoneta els va passar pel davant. Quan l’individu es va adonar que el perseguien, va abandonar el vehicle al mig de la via. Va acabar detingut.

I dijous al vespre, Món Terrassa també es feia ressò d’un robatori d’un altre turisme, aquest cop a la zona d’aparcament del centre comercial Montserrat, on un veí va denunciar als Mossos la seva desaparició i demanava la col·laboració ciutadana per intentar localitzar-lo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa