MónTerrassa
Roba en un supermercat i l’enxampen amagat en un bar
  • CA

La Policia Municipal va rebre ahir una trucada d’un home, a les 10:31h, que informava que acabaven de robar al seu establiment. L’home que va fer la trucada va informar a la policia que estava perseguint al presumpte lladre pel carrer Periodista Grané després que aquest fugis de l’establiment. Els agents van acudir el lloc del fets i van localitzar l’home que estava perseguint al lladre pel carrer, que els hi va dir que aquest s’havia amagat en un establiment de restauració situat al carrer del Pintor Huguet. Tot seguit, la policia va dirigir-se al bar on el presumpte lladre estava amagat, i van comprovar mitjançant les càmeres de seguretat del supermercat que era ell qui havia comès el furt. Un cop comprovat, van denunciar al lladre.

Més successos

El conductor d’un patinet elèctric va resultar ferit en patir una caiguda al carrer del Pantà. El 112 va informar ahir, a les 12:51h, que un home havia caigut del patinet elèctric mentre circulava pel carrer Pantà a l’alçada del carrer de Joan Baptista Galí. En assabentar-se de l’accident, dues dotacions de la Policia Municipal van acudir fins al lloc dels fets i van comprovar que l’home estava ferit. De seguida van activar l’ambulància i el conductor del patinet va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Dos conductors van ser denunciats ahir per la Policia Municipal. El primer cas va ser a les 18:10h, quan una dotació de policia va aturar un vehicle que circulava per la carretera de Martorell. Un cop identificat el conductor, els agents van comprovar que aquest presentava una pèrdua de vigència del permís de conduir, perquè no havia realitzat el curs de recuperació de punts. El conductor va quedar investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. El segon cas va ser poc després, a les 18:15h, quan la Policia Municipal van aturar un vehicle al carrer de Mossèn Tatcher i van comprovar que el conductor no havia obtingut mai el permís de conduir. Els agents van obrir diligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa