MónTerrassa
Respondrem contra la injustícia

Un cop conegudes les sentències, la sensació d’impotència i indignació que tenim, veient com els nostres conciutadans han estat injustament condemnats, és enorme i ens resulta insuportable. Veure com es limiten les llibertats dels nostres conciutadans senzillament per donar compliment a un mandat popular d’un poble pacífic i determinat no pot deixar-nos indiferents. Des dels membres d'Eines de País de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, volem fer públic que respondrem a aquestes sentències condemnatòries perquè, ho repetim, no podem restar indiferents. 

 

En el darrer Ple, el màxim òrgan de govern de la Cambra, ja vam impulsar una resposta contundent a la sentència, si, com ha sigut el cas, aquesta era condemnatòria. En aquest sentit, des de Cambra deixarem en suspensió les relacions protocol·làries amb l’Estat durant els anys que durin les sentències. A més, donarem suport a totes les accions pacífiques de resposta que es promoguin des de la societat civil, de la qual els empresaris en formem part molt activa.

 

Diuen que els empresaris no han de fer política. En realitat, els empresaris han de fer país des del seu àmbit d’actuació, que és l’activitat econòmica. Per tant, no podem restar indiferents ni ignorar qüestions que afecten la ciutadania i a una majoria del cens que representem. També volem deixar constància, una vegada més, de la solidaritat amb les famílies dels presos polítics catalans. Ens mantindrem al costat d'ells i d'aquest país. Sempre.

 

Natàlia Cugueró, vicepresidenta de la Cambra

Jordi Roset i Miquel Serracanta, vocals comitè executiu

Eines de país

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa