Terrassa ha rebut la visita de l’artista porto-riqueny Rauw Alejandro aquest cap de setmana. El cantant reconegut internacionalment no va anunciar prèviament que estaria a la nostra ciutat, però la matinada d’aquest diumenge 6 de març va sorprendre a tots els seus fans catalans al publicar unes fotografies a les seves xarxes socials on es pot apreciar que es trobava a casa nostra, concretament al Parc Audiovisual de Catalunya de Terrassa.

Tot i que les quatre fotografies publicades a les xarxes són fosques, al fons es poden apreciar clarament les instal·lacions del centre de producció audiovisual que acull rodatges de cinema, televisió, videoclips i publicitat. A la descripció de la publicació, Alejandro ha escrit “Fuck x2“, el títol d’una cançó que ha realitzat juntament amb els rapers Future i Rvssian, i que forma part del seu nou EP publicat a finals de febrer “Trap Cake Vol. 2“. Les fotografies acumulen milers de reaccions tant al seu compte de Twitter com a Instagram, entre les quals la de Rosalía, parella del cantant porto-riqueny.

Es desconeix si el cantant està treballant en alguna producció al Parc Audiovisual de Catalunya, però les fotografies a la nostra ciutat juntament amb la descripció de la seva nova cançó fan pensar que guarden algun tipus de relació i que l’artista està preparant alguna cosa a la ciutat.

El seu nou EP “Trap Cake Vol. 2” arriba després de l’acollida mundial del seu àlbum “Vice Versa“, publicat l’estiu del 2021. En aquest àlbum recull el seu èxit internacional “Todo de Ti“, un tema amb el qual la parella de Rosalía ha recollit diversos discs d’or i plata arreu de Llatinoamèrica, Estats Units i a l’Estat espanyol. La carrera del cantant va començar l’any 2014 amb la cançó “Inevitable”, però no va ser fins l’any 2020 que va publicar l’àlbum “Afrodisíaco” que el va portar a la fama i el va posar en el panorama internacional.

Nou comentari

Comparteix