MónTerrassa
El PSC denuncia la “desastrosa” gestió de la mobilitat a Can Boada

El grup municipal del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Terrassa considera que la gestió que el Govern Municipal ha fet de la mobilitat a Can Boada és “desastrosa”. Fa més d’un any, l’Ajuntament va canviar el sentit de la circulació d’alguns carrers dels barris per implantar els nous contenidors de recollida de residus patentats per a camions de càrrega lateral dreta, fet que va ocasionar molèsties a una part del veïnat.

Els socialistes expliquen que va ser llavors quan “vam anar a parlar amb els veïns i veïnes del barri i van recollir les demandes”, que consistien en restituir els canvis de mobilitat i comprar camions de recollida de residus per la banda lateral esquerra. El grup lamenta que van traslladar la demana al Ple de l’Ajuntament fins a dues ocasions, “però Tot per Terrassa i ERC van votar en contra”.

Durant més d’un any els veïns han seguit reclamant al Govern Municipal que posés una solució la situació, “i fins i tot l’Alcalde Jordi Ballart (TxT) es va comprometre a fer-ho abans de l’estiu de 2021 i a realitzar la inversió per la compra dels camions, però tot va quedar en només paraules“, segons exposa el PSC. Ahir dijous 3 de març a la tarda, Ballart es va tornar a reunir amb els afectats del barri per anunciar-los que finalment l’Ajuntament rectificarà, i els carrers Francisco de Vitoria i Alexandre Galí tornaran a recuperar el sentit de circulació habitual.

Per al PSC, la gestió d’aquest conflicte “demostra la incompetència d’un Govern Municipal que enlloc de solucionar problemes, els crea allà on no hi ha”. “Ara Ballart vol anunciar-se com la persona que ha solucionat el problema quan va ser el seu propi Govern qui el va crear i han estat més d’un any mantenint un conflicte al barri”, afirmen.

Des del Grup Municipal Socialista anuncien que estaran atents al compliment d’aquesta promesa i vetllaran perquè les paraules del Govern Municipal es tradueixin en fets concrets. Tanmateix, lamenten que tot i rectificar el sentit de la circulació dels carrers, no es procedeixi a la compra dels camions que es va prometre.

Nou comentari

Comparteix