MónTerrassa
Programa d’activitats per a commemorar Tots Sants a Terrassa
  • CA

Com cada any per aquestes dates, Funerària de Terrassa ha preparat un programa d’activitats per a commemorar la festivitat de Tots Sants.

Exposició

“El simbolisme de les escultures exemptes” Del 16 d’octubre a l’1 de novembre Funerària de Terrassa i el Museu de Terrassa, en la seva línia de difusió del patrimoni funerari terrassenc, conviden a tothom a conèixer les escultures exemptes del cementiri municipal amb l’exposició “El simbolisme de les escultures exemptes”. La mostra aplega informació sobre les obres i els artistes, i s’acompanya d’una proposta d’itinerari.

Visita guiada

Diumenge 22 d’octubre, a les 11 h Visita comentada de l’exposició “El simbolisme de les escultures exemptes”, a càrrec del personal didàctic del Museu de Terrassa. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia, abans del 20 d’octubre, per telèfon al 900 268 268 o per correu electrònic a [email protected].

Concert

“Músiques per al record”, a càrrec de la Banda de Terrassa Divendres 27 d’octubre, a les 22 h Com a novetat, el tradicional concert en record de les persones difuntes es trasllada aquest 2017 a l’Auditori Municipal de Terrassa (passeig d’Ernest Lluch, 1). L’actuació tindrà lloc el divendres 27 d’octubre a les 22 h i anirà a càrrec de la Banda de Terrassa, que interpretarà una selecció de peces clàssiques i contemporà- nies per a tots els públics. Les places són limitades i per accedir a l’espai serà obligatòria l’entrada. Les entrades es poden reservar fins al 26 d’octubre (fins exhaurir existències) trucant al telèfon 900 268 268. Les entrades reservades es podran recollir a les taquilles de l’Auditori Municipal el dia del concert, 27 d’octubre, a partir de les 21.30 h.

Acompanyament musical

El dia de Tots Sants s’habiliten dos punts d’actuació musical, per acompanyar la visita al cementiri, de 10 a 13.30 h.

Record dels difunts, el dia 1, al Temple Multiconfessional A les 12 h, acte d’oració per al procés espiritual de les ànimes. Organitza: Comunitat Bahá’í. A les 16.30 h, celebració eucarística en sufragi de tots els fidels difunts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa