MónTerrassa
La Porta de Terrassa al Camí de Sant Jaume
  • CA
z

!--akiadsense-->

Ja està instal·lada l’escultura “La Porta de Terrassa al Camí de Sant Jaume”. El proper dissabte, 16 de març de 2019, a les 12 del migdia, s’iinaugurarà l’escultura al·legòrica al passeig 22 de juliol, a l’alçada del Pont de Vacarisses. Prèviament, a les 9.00 del matí s’organitza la Ruta Jacobea per Terrassa. Consisteix en una caminada urbana seguint el traçat del Camí de Sant Jaume, de 5,5 km. Amb sortida a l’estació de Terrassa-Est.

Amics del Camí de Sant Jaume de Terrassa va ser fundada el 25 de novembre de 2006. Tal i com recullen els estatuts l’associació:

-Vetllar per la recuperació, conservació, protecció i difusió de la xarxa de camins anomenats Camins de Sant Jaume, principalment els que transiten per Catalunya, i també per l’Estat Espanyol i d’Europa. Així com l’ajuda i suport als peregrins que recorren aquestes rutes.

-Estudiar, investigar i publicar treballs històrics i culturals dels camins i el seu entorn.

-La promoció de qualsevol tipus d’activitats culturals, conferències, congressos, excursions, viatges i peregrinacions relatives als camins.

-Informar, col.laborar, assessorar i donar suport a institucions locals o supralocals, entitats, organismes i ciutadans i ciutadanes en matèria de conservació, protecció, defensa i promoció respectuosa del patrimoni històric, cultural i natural dels camins

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa