MónTerrassa
Pimec reconeix la trajectòria de quatre empresaris del Vallès Occidental
  • CA

La patronal PIMEC Vallès Occidental ha lliurat els reconeixements a les trajectòries de diversos empresaris i empresàries de la nostra comarca. L’esdeveniment s’ha celebrat aquest dimarts 15 de març, una celebració que s’havia posposat degut a la pandèmia de la Covid-19, i ha posat en valor les millors tasques empresarials de l’any 2021. En concret, els quatre empresaris que han rebut reconeixement per la seva trajectòria empresarial son els següents:

  • Josep Argemí, president del Gremi d’Indústries Químiques de Sabadell. La patronal ha reconegut la trajectòria i gran tasca a nivell empresarial i associatiu d’aquest empresari de la ciutat de Sabadell, qui va traspassar l’any anterior. Ha recollit el premi la seva família.
  • Antoni Peñarroya, vicepresident del Gremi d’Indústries Químiques de Sabadell i Comarca i fundador d’AP Photo Industries a Barberà del Vallès. La patronal ha distingit la seva implicació amb el territori del Vallès Occidental i la millora de la seva economia. També traspassat, ha recollit el premi la seva família.
  • Andreu Llargués, president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i creador de l’escola Andreu Llargués Baking School de Sabadell. La patronal reconeix la seva implicació amb el sector i la seva tasca de defensa del comerç local de proximitat.
  • Centre d’empreses coworking CREC Sabadell. El seu gerent, Román Calavera, ha recollit aquest guardó en reconeixement a la tasca de suport a l’emprenedoria durant la pandèmia i la solidaritat mostrada pel centre, el qual va cedir espais gratuïts a emprenedors i emprenedores de la ciutat de Sabadell.

Per part de PIMEC Vallès Occidental, han assistit a l’acte el president territorial, Josep Maria Catalán, el president honorífic de la patronal al Vallès Occidental, Francesc Elías, els vicepresidents Carlos Rodriguez, Miquel Àngel Salazar i Xavier Pujol, diferents representants de la Comissió Executiva, i també el delegat territorial, Miquel Martínez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa