MónTerrassa
Una parella s’escridassa al mig del carrer i la policia en surt mal parada
  • CA

Una unitat de la Policia Municipal ha detingut avui una persona per atemptat contra els agents de l’autoritat. La detenció ha tingut lloc a primera hora del matí d’avui, a les 6:15h, després que uns agents de la Policia Municipal observés a l’avinguda de Jaume I com dues persones que s’estaven escridassant al mig del carrer brutalment, cridant l’atenció i fent soroll i xivarri.

Els agents s’han apropat fins al lloc on es trobaven les dues persones que s’estaven escridassant entre elles i els hi han preguntat quin era el motiu de la baralla. La resposta ha estat tota una sorpresa, ja que els agents policials no s’esperaven que una de les persones que s’estava barallant reaccionés de la manera en que ho ha fet. Després que els agents preguntessin pel motiu de la baralla, ràpidament i violentament, una de les persones s’ha encarat amb els agents i l’ha agredit, atemptant contra ell. La policia, però, ha aconseguit frenar-li els peus i l’agressió no ha anat a més. Tot i així, la dotació de la Policia Municipal de Terrassa ha decidit detenir a l’agressor i l’ha traslladat a les dependències policials, obrint-li diligències.

Més successos

Una conductora de patinet elèctric ha resultat ferida lleu en una col·lisió amb un turisme. Una trucada va informar dimarts, a les 21:00h, d’un accident de trànsit entre un turisme i un vehicle de mobilitat personal (VMP) al carrer del Pla de l’Ametllera, a l’alçada amb el passeig del Vint-i-dos de Juliol. En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc de l’accident, i va comprovar que el turisme havia colpejat el patinet elèctric i la conductora d’aquest havia caigut al terra. Els agents van realitzar informe tècnic d’accident i es va activar el SEM, que va traslladar la dona, ferida lleu, a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa