MónTerrassa
Obres per renovar l’asfalt a Mare de Déu de les Neus i Sant Francesc
  • CA
Carrer de la Mare de Déu de les Neus, a l’alçada del carrer de Sant Damià | Google Maps

!--akiadsense-->

La setmana entrant continuen els treballs d’asfaltat amb actuacions als carrers de Sant Francesc, al barri del Centre, i de la Mare de Déu de les Neus, al barri de Ca n’Anglada. Ambdues actuacions s’inclouen dins el calendari de pavimentacions previstes per a aquest estiu.

Els treballs serviran per conservar i mantenir el ferm, fer reparacions menors i renovar la senyalització horitzontal. Aquest projecte s’inclou dins del lot 1 de la “Memòria valorada d’asfaltat de carrers interiors de la ciutat”, que també inclou el carrer de Ramon i Cajal, adjudicat per un import de 396.988,05 euros a l’empresa Asfaltos Barcino S.L. Les obres del carrer de la Mare de Déu de les Neus s’iniciaran el proper dilluns, 23 de juliol, i finalitzaran el dimecres, 25.

Aquesta actuació afectarà al tram comprès entre els carrers de la Mare de Déu de la Fuencisla i de Santa Llúcia, a més de les cruïlles amb el carrers d’e Mossèn Àngel Rodamilans i de Sant Damià. Els treballs comporten una modificació de l’itinerari i les parades de la línia d’autobús L3 de TMESA, si bé es garanteix l’entrada i sortida dels vehicles de les persones residents a la zona per les rutes alternatives que figuren als plànols que podeu trobar al web municipal http://www.terrassa.cat/es/transit. Els treballs de reasfaltat del carrer de Sant Francesc es faran els dies 26 i 27 de juliol i afectaran al tram comprès entre la carretera de Montcada i el carrer de l’Era.

Les obres poden generar algunes alteracions per la presència de maquinària i operaris i ocasionar talls puntuals de trànsit. No es podrà accedir als aparcaments afectats entre les 8 i les 20h. Es recomana utilitzar altres itineraris alternatius, en la mesura que sigui possible,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa