MónTerrassa
Nova delimitació de termes entre Terrassa i Vacarisses

Representants polítics i tècnics dels ajuntaments de Terrassa i Vacarisses van arribar a un acord sobre a delimitació entre els dos termes municipals. Aquest es va ratificar als plens corresponents de juny.

El primer dels acords afecta el nucli habitat d’Els Caus, on la delimitació partia finques particulars entre els dos termes. Altres casos que, tot i pertànyer a Terrassa, rebien els serveis de Vacarisses quedaran dins el terme vacarissà, a l’igual que el local social de l’AAVV d’Els Caus, que, tot i ser propietat de l’Ajuntament de Vacarisses, estava íntegrament dins del terme municipal de Terrassa.

El segon acord, que afectava la zona de la Casa Nova de l’Obac, es va regir per les fites registrades per l’Institut Català de Cartografia, que mostraven que tota aquesta zona quedava dins el terme municipal de Vacarisses. El tercer acord és la voluntat per ambdues parts de signar un conveni, juntament amb la Diputació de Barcelona, propietària de la Casa Nova de l’Obac, per fer ús de l’espai amb les mateixes condicions que, fins ara, ambdós municipis havien tingut vers l’equipament i l’entorn, mostrant la vinculació històrica de Terrassa amb aquest.

Nou comentari

Comparteix