MónTerrassa
Nova botiga pels amants del manga i l’anime a Terrassa
  • CA

Els apassionats del manga i l’anime estan de sort a Terrassa. Aquest dimecres, dia 13 d’abril, s’inaugura de cinc de la tarda a vuit del vespre l’establiment Otaku Palace, ubicat a l’avinguda Abat Marcet, número 269, local esquerre, al barri del Torrent d’en Pere Parres. Estarà regentat per Fabio Lopes que ha decidit fer el pas i obrir la seva primera botiga. Això sí, compta amb molts anys en el sector comercial i es declara “un friki” de tot el món relacionat amb els còmics i el manga.

Ja feia molt temps que la idea de ser emprenedor li rondava el cap i ara s’ha materialitzat. D’aquesta manera no només treballarà d’una cosa que “realment li agrada” sinó que a més té per objectiu “impulsar i visibilitzar una mica més l’otaku, mangas, animes, figuretes de funkos diversos (com per exemple amb els personatges de Harry Potter), etcètera.

A Terrassa en els darrers temps s’ha anat creant tota una comunitat amant d’aquest tipus de literatura i marxandatge. Justament, fa poc va obrir al carrer Cervantes, l’establiment Nikochan Comics, que compta amb una pàgina online molt potent que dona servei no només a la nostra comarca sinó arreu del país. I no és l’única botiga que podem trobar als nostres barris. Al carrer Sant Llorenç, al Centre, trobem la mítica Landromina, que a més de figures i còmics també destaquen per a les sessions de jocs i xerrades que organitzen. A més, al mateix Centre hi ha al carrer Topete, Kame Kame Comics Terrassa, especialitzada sobretot en els productes de figures i funkos de personatges de sèries com Bola de drac però també de pel·lícules com Star Wars. I per últim, a Ca n’Aurell no podem deixar de fer un cop d’ull a Maneki Neko, al carrer Nicolau Talló, especialitzada també en tot tipus de marxandatge sobre el manga i l’anime (samarretes, figures, tasses, etc).


Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pau a abril 13, 2022 | 11:02
    Pau abril 13, 2022 | 11:02
    Molt bona notícia. Anirem a fer una visita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa