Els nois del CN Terrassa, a la final de Copa en un partit d’infart
Semifinal entre el Sabadell i el CN Terrassa
Semifinal entre el Sabadell i el CN Terrassa | Jordi López (Suport Films)

El CN Terrassa s’ha endut el gran derbi de l’Vallès (8-10), en un xoc d’altíssim voltatge que ha tingut de tot -dobles expulsions, targetes vermelles, porters de gran nivell, gols de gran factura … I també una resolució dramàtica amb una gran aturada d’Iñaki Aguilar a boca de canó i posterior penal marcat per Barroso. Ha guanyat el Terrassa però sobretot el waterpolo gràcies a un Astralpool CN Sabadell que s’hi ha deixat la pell.

Ha començat el partit amb la connexió madrilenya Víctor Gutiérrez-Alberto Barroso (0-2). Un gol de Sergi Cabanas i un altre d’Asensio, posaven les taules abans que un penal transformat per Berat Sanahuja tornés a posar per davant els egarencs. Amb 2-3, una vermella al Sabadell (Valera) i molta tensió competitiva s’acabava el primer quart. Era un partit d’alt voltatge -doble expulsió de Cabanas i Alarcón-, amb penals fallats i expulsions.

Víctor feia mal a la zona (4-6) i el Sabadell havia de resistir si volia arribar amb opcions a l’últim quart. Nova vermella als saballuts, Sergi Cabanas, i dificultats per a l’amfitrió. A la mitja part, dos per sota els locals. López-Escribano celebrava el 5-6 que posava dins el partit a l’Astralpool. Oriol Rodriguez feia l”avantatge de nou, però Farmer, a menys d’un minut, posava el 6-7.

L’últim quart

Pericas, en superioritat, marcarvaun gol ‘mortal de necessitat’ (6-8) per a un Terrassa ja sense Sanahuja, tot i que el Sabadell tenia les de Sergi Cabanas i Fran Valera. I en un contraatac, on Víctor no falla, un 6-9 a 5.30 del final. Despertava Farmer per posar esperances a la seva afició, però el Terrassa estava en la seva zona de seguretat (2-3 gols). Iñaki feia gran aturada a boca de canó que valia una final i tot seguit Barroso marcava un penal que sentenciava el xoc (7-10).