MónTerrassa
Noche Sabinera tanca la seva gira tribut a Joaquín Sabina a Terrassa
  • CA

El grup Noche Sabinera tancarà la seva gira tribut a Joaquín Sabina a Terrassa. Els fans de Sabina tindran una última oportunitat per sentir en directe la banda del cantant formada pels coautors de les cançons l’artista: Pancho Varona, Antonio García de Diego i Jaume Asúa. Completen la banda Mara Barros, actual cantant solista de Sabina, i Paco Beneyto, bateria de el mític grup Viceversa. El concert serà el aquest dissabte dia 20 de novembre a la Factoria Cultural de Terrassa a les 20:00h. L’acte té una duració de dues hores aproximadament i el preu de les entrades oscil·len entre el 24€ i els 28€ per persona.

Després de quinze anys fent un tribut a Sabina quan l’artista descansa, Noche Sabinera finalitza la seva última gira després de fer més de 500 concerts arreu de l’Estat espanyol i Llatinoamèrica. Noche Sabinera va néixer l’any 2006 de manera espontània arran d’un concert de Pancho Varona pocs dies abans que Joaquín Sabina toqués al Palau Sant Jordi, la banda va ser convidada a tocar a un petit club de Barcelona i part del públic va pujar a cantar les cançons. Després es va repetir l’experiència a Madrid i a partir d’aquell moment es va decidir crear el tribut Noche Sabinera. Deu anys més tard, el 2016, el grup va decidir emprendre una gira per l’Estat espanyol i Llatinoamèrica que ha repartit les cançons del mític Joaquín Sabina per tot el món.

El concert està format per dues parts; a la primera part son els propis músics que canten les cançons que han compost amb en Joaquín Sabina i la segona part, és el públic, que després d’apuntar-se a una llista el mateix dia, puja a l’escenari per cantar la cançó que ha escollit. Es tracta d’un “format de concert original i memorable pels fans de Sabina”, afirma La Factoria Cultural.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa