MónTerrassa
De nit, begut, sense llums ni carnet
  • CA

Una trucada va informar dissabte, poc més enllà de les nou de la nit, que hi havia un vehicle circulant pel carrer de Francisco de Vitòria de Terrassa, en direcció a la plaça de Lluís Companys, sense dur les llums enceses. Una patrulla de la Policia Municipal va localitzar el vehicle i al seu conductor. En fer-li les proves d’alcoholèmia, va donar resultats positius de 1 mg/l i 0,94 mg/l. A més, els agents van comprovar que l’home no havia obtingut mai el permís de conduir, quedant detingut per aquests motius.

Dues persones denunciades per pertorbar el descans del veïnat
El 112 ha informat de molèsties acústiques provinents d’un pis situat al carrer de Ricardo Caro de Terrassa, en la cruïlla amb l’avinguda de Barcelona. Fins al lloc ha acudit una patrulla de la Policia Municipal, que ha comprovat l’existència del soroll i ha interposat denúncia a l’inquilí de l’habitatge per no respectar el descans dels veïns. La Policia Municipal ha intervingut també aquesta matinada, a la 1.25 h, per una trucada per denunciar el soroll provocat per animals de companyia en un pis del carrer d’Avinyó. Quan han arribat al lloc, els agents han comprovat que hi havia un gos bordant contínuament a l’interior d’un habitatge i que no hi havia ningú al seu càrrec. Els agents han interposar denúncia a l’inquilí de l’habitatge per pertorbar la convivència veïnal amb molèsties provocades per animals de companyia.

Detingut en ser identificat quan passejava pel carrer de matinada
Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que es trobava fent patrullatge ha observat a les 3.30 h, una persona que semblava estar passejant pel carrer de Murillo, amb el carrer del Pare Llaurador. En identificar-lo, els agents han comprovat que a l’home li constava una ordre de crida i cerca fet pel qual han procedit a la seva detenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa