MónTerrassa
Un motorista ferit en caure de la seva motocicleta a Terrassa
  • CA

Un motorista va resultar ferit després de caure fortuïtament de la seva motocicleta mentre circulava pel barri de Ca n’Anglada. Els fets van tenir lloc ahir dia 8 de març prop de la una del migdia, al carrer de Sant Cosme, a la cantonada amb el carrer de la Mare de Déu de les Neus.

Una persona que passava per aquella zona va ser testimoni de l’accident de trànsit, i va avisar de l’accident de trànsit al moment, informant que el motorista havia caigut al terra. En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va dirigir-se fins al lloc dels fets, comprovant que el motorista havia resultat ferit.

Es va avisar a una ambulància per tal d’atendre al ferit, que finalment va ser traslladat amb la mateix ambulància a l’Hospital de Terrassa mentre els agents van realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Més successos

Un home també va resultar ferit en una baralla de bar el diumenge passat al carrer Bartrina. El bar estava molt tranquil quan de sobte va entrar un grup de persones per produir un robatori amb violència, i que amb un moment, es va convertir en una salvatge baralla entre dos grups estrangers. Enmig d’aquesta baralla, una persona va trencar una ampolla de vidre en el cap d’una altra, donant-li un cop al cap i provocant-li ferides, i alterant a la víctima encara més del que ja ho estava.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís i es van dirigir ràpidament cap al bar, però en arribar, la ferotge baralla ja havia començat. Tot i estar ferida, la víctima es va mostrar molt agressiva i furiosa amb els agents policials: va llençar objectes, va moure contenidors del seu lloc i va intentar agredir els agents amb una altra ampolla de vidre trencada. Els Mossos d’Esquadra van utilitzar la pistola elèctrica Tàser per calmar-lo, i finalment, va quedar detingut. A part, la víctima va ser traslladada a un centre hospitalari per curar-li les ferides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa