MónTerrassa
Montserrat Caupena es presentarà a les primàries de Junts per Terrassa
  • CA

La filòloga Montserrat Caupena ha confirmat avui que es presentarà a les primàries de Junts per Terrassa, convocades per l’executiva local. Sembla doncs que hi haurà eleccions internes a la formació per decidir qui encapçalarà el cartell electoral als comicis municipals que se celebraran el mes de maig de 2023. Des de feia mesos es respirava un ambient de primàries dins de Junts, després que no hi hagués acords per crear una llista de consens si triar una líder. I parlem en femení perquè tot apunta a que la segona optant a encapçalar el cartell és l’actual regidora i portaveu del grup municipal Meritxell Lluís. No apareixen en el panorama terceres opcions.

Montserrat Caupena | PDC
Montserrat Caupena | PDC

Xoc de trens amb Meritxell Lluís

Sí que es pot parlar de xoc de trens, de postures totalment enfrontades entre Caupena i Lluís, i de moviments estratègics en les dues parts per aconseguir ser l’opció majoritària dels militants egarencs. Sobre quina de les dues és la favorita no es poden fer pronòstics. S’haurà de triar entre la continuitat que representa Lluíss i la novetat que ve a simbolitzar Caupena.

Tot, amb la idea d’obtenir uns bons resultats a les eleccions del mes de maig, on es pot aspirar a repetir els dos regidors actuals tal com està el panorama politic local, amb tres forces poderoses com Tot per Terrassa (TxT), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

Per sota, hi haurà un frec a frec entre diverses forces egarenques i tot resta molt obert: si Ciutadans desapareixerà, si tornaran a entrar la CUP i el PP, si VOX trobarà un forat. I veure què passarà amb el món dels Comuns. Si totes les faccions van a una hi ha pocs dubtes que tornaran a la sala de plens, perquè històricament han gaudit d’una massa de votants fidel elecció rere elecció

Qui és Montserrat Caupena

Montserrat Caupena és llicenciada en llengües romàniques i professora en una escola de Terrassa des de fa més 13 anys. Porta des de 2003 dedicada a la política local i comarcal i ara ha decidit fer el pas “amb un equip de gent jove i amb empenta per portar a Junts a una situació que ajudi al conjunt de la ciutadania a fer una Terrassa millor.” Una de les fites que s’ha proposa amb el seu equip, rebla és apropar la política municipal al la ciutadania.

“És vital el contacte amb la militància del partit, per fer front plegats al projecte de potenciar Junts a la ciutat”. És per aquest motiu que l’equip de Montserrat Caupena farà arribar els propers dies a la militància la proposta de la seva candidatura. “Volem fer de Terrassa una ciutat més amable, cívica i neta”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep de Terrassa a abril 27, 2022 | 13:09
    Josep de Terrassa abril 27, 2022 | 13:09
    Alguns es pensen que les cadires s'hereten, com es el cas de Terrassa on la dona del Rull el vol substituir com a candidat 3 vegades que es va presentar i mai va assolir l'alcaldia. Dons no senyors amb unes primàries obertes veurem quin grau d'acceptació te aquesta senyora . I si en surt com a candidata doncs serà una bona candidata al representar al seu partit , però si no doncs a casa . Si qualsevol altre ho intenta i surt a la tria doncs també perfecte ,no crec que tingui pitjors resultats que als anteriors comicis que Junts va quedar fins i tot per sota de CS. Posar a dit als candidats normalment te aquests resultat i esperem que Junts ni al partit ni als ajuntament cometi els mateixos errors. Un militant cansat de mangoneos
  2. Icona del comentari de: Joan Carabassa a abril 27, 2022 | 14:23
    Joan Carabassa abril 27, 2022 | 14:23
    Crec que seria bó estalviar unes primaries que estaran envoltades d’una “mala llet cosmica” i tot en plé congres de Junts . Meritxell Lluis ,haurià de fer un Mas , doncs tot aixó només pot conduir a la desaparició de Junts a Terrassa . El votant girarà cap a ERC , per un tema de seriositat .
  3. Icona del comentari de: Remei a abril 27, 2022 | 14:57
    Remei abril 27, 2022 | 14:57
    Montserrat Caupena, gràcies per ser valenta i fer un pas al capdavant. Espero que obtinguis els suports necessaris per ajudar-te a complir un dels teus somnis, perquè això ens beneficiarà a tots els que estem amb JUNTS per Terrassa. No defalleixis, et conec i ser que tens molta força interna. Ets la persona que necessitem per aixecar el partit a Terrassa. Et desitjo molta sort.
  4. Icona del comentari de: David a abril 27, 2022 | 16:14
    David abril 27, 2022 | 16:14
    Hola amor, estic orgullós de tu i la teva determinació en fer aquest pas. Avui he decidit dir-t'ho públicament. Tens el meu total suport, com no podia ser d'una altra manera. Així que força i determinació. T'estimo
  5. Icona del comentari de: Jacint a abril 27, 2022 | 17:22
    Jacint abril 27, 2022 | 17:22
    Meritxell , si us plau no facis el ridícul no et mereixes acabar com un Casado qualsevol . Pensa que si perds ( i perdràs ) faràs molt de mal al teu marit demostrant que ja no pot controlar ni el seu espai ciutadà i tot dos perdreu moltes oportunitats . Negocia anar a les llistes de Montse Caupena i continuaràs treballant al projecte de Junts, si anaves de numero 3 a les anteriors aquesta vegada també de 3 i amb feina i sort entraries a la primera no com l'altre vegada. Si no em fas cas després no ploris.
  6. Icona del comentari de: Assumpció a juny 10, 2022 | 22:31
    Assumpció juny 10, 2022 | 22:31
    Montserrat des de el teu poble Tordera estic molt contenta de tu pq tens l'esperit i vocació política com el pare Jordi Caupena. Sòc la mare de l'Emma companya d'estudis. Sort i petó torderen. AMORE!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa