MónTerrassa
El misteri de la pel·lícula que la gran Sofia Loren havia de rodar a Sant Llorenç
  • CA
zsz

!--akiadsense-->

El 23 de febrer de 1956 es va anunciar al Tarrasa Información que l’artista italiana Sofia Loren, un dels mites eròtics del moment, rodaria a Terrassa unes escenes d’una pel·lícula titulada “Orgullo y Pasión”.

El 13 de febrer de 1956 va arribar a Madrid i posteriorment es va traslladar a l’Hotel Ritz de Barcelona. Coincidint amb aquest fet es va fer una còctel amb la premsa a una finca de la Diagonal que era propietat de George Ornstein, director de United Artist a Espanya.

Jaime Comas Gil, redactor del Tarrasa Información, va poder veure un mapa on figurava el nom de Terrassa marcat i al preguntar el perquè li van dir que a la ciutat egarenca no es filmaria res, però que era probable que es fes algun exterior a la muntanya de Sant Llorenç del Munt.

També escrivia el redactor que part dels vestits dels actors secundaris es fabricarien a Terrassa. Al preguntar-li a Ornstein per part de qui, la resposta va ser que ell no ho sabia però que un tal Jaime Arias, que era present, sí que li podria donar més informació. Un tal Conrado Fontellas (Pickman) ha rebut aquest encàrrec li va etzibar.

Així doncs ja tenim un petit misteri sobre la taula. Sabem del cert que cap dels artistes de la pel·lícula va estar mai a Terrassa, ni la Sofia Loren, ni en Frank Sinatra ni en Gary Grant, però es va arribar a rodar alguna escena a Sant Llorenç del Munt? Jo he visionat la pel·lícula i crec que no. De fet, sí que es va roda a Espanya, concretament a Conca, l’Escorial, Segovia, Santiago de Compostela i Valdemoro. Qui vulgui visualitzar-la en anglès i veure si troba algun indret del Parc Natural ho pot fer a: https://hdbest.net/the-pride-and-the-passion-1957-186.html

“Orgullo y Pasión” es va estrenar l’any 1957 i el seu director va ser Stanley Kramer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa