MónTerrassa
Els Minyons impulsen una campanya juvenil i plural per captar socis
  • CA

Els Minyons de Terrassa s’obren a tothom amb la campanya “Siguis on siguis, benvinguda a la colla”. La campanya, amb cartells de caràcter juvenil i plural, va dirigida a tothom que tingui interès en formar part de la colla però no acaba de decidir-se a fer el pas. Amb aquesta iniciativa, l’objectiu és “que s’apropin, remarcar el caràcter obert de la colla i recordar que tothom hi és benvingut”, ha exposat el president de la colla, Jaume Maeso, acompanyat del cap de colla, Alex Riveiro.

La campanya posa l’èmfasi en un dels valors castellers: que tothom pot fer castells i participar de la colla sense cap tipus de distinció d’edat, gènere, de capacitats o d’origen. “Hi ha moltes persones que passen per la porta del local i s’acosten a mirar com assagem, però no fan el pas d’entrar a formar-ne part”, ha exposat Maeso, “i volem acostar-nos-hi i cridar-los a que s’uneixin a nosaltres”.

Presentació de la campanya “Siguis on siguis, benvinguda a la colla” | Laura Gómez

De fet, els cartells volen remarcar aquesta diversitat dins de la colla. Els protagonistes de la campanya son els mateixos membres dels Minyons, que mostren la pluralitat que hi ha entre els diferents perfils de castellers i castelleres.

A cada cartell s’hi pot veure una persona de la colla exercint la seva professió (aviador, electricista, cuinera, universitària, cartera…) amb una samarreta de minyons, punt on conflueixen, es troben i fan castells. A més, també s’han sumat a la campanya els artistes terrassencs Lildami i Miki Núñez, amb l’objectiu d’arribar als més joves, recordant el caràcter irreverent i innovador de la colla dins del món casteller i de la ciutat de Terrassa.

Presentació de la campanya “Siguis on siguis, benvinguda a la colla” | Minyons

Una campanya de llarga durada

La campanya es podrà veure per xarxes socials i per cartelleria. “La idea és que es pugui veure als autobusos de la ciutat, a les parades o tanques”, afirma Maeso. En aquest sentit, exposa que “és una campanya de llarg recorregut, durarà més d’un any”. Les samarretes de la campanya es posen a la venda aquest divendres mateix.

Presentació de la campanya “Siguis on siguis, benvinguda a la colla” | Laura Gómez

Objectiu dels Minyons: 3 de 9 amb folre per la Festa Major de Terrassa

La presentació d’aquesta campanya coincideix amb la Festa Major de Terrassa. Els malves afronten el cap de setmana amb l’objectiu de fer un pas més a nivell casteller i treballen amb la meta de descarregar el 3 de 9 amb folre. Riveiro, assegura que a part, també volen seguir rodant els castells que ja han fet. “Els dos últims assajos marcaran els castells que farem a la Festa Major”, conclou.

Els Minyons actuaran el dissabte a la tarda amb la tradicional cercavila pel centre de Terrassa, i a les 21:00h duran a terme els castells de vigília juntament amb els Castellers de Terrassa. Diumenge participaran a l’exhibició castellera de Festa Major, a les 12:30h al Raval de Montserrat. L’últim acte serà a la Cercavila Infantil de Festa Major el dilluns a la tarda al parc de Vallparadís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa