MónTerrassa
Mercadona presenta una secció web dedicada a Nadal
  • CA

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta una secció web dedicada a Nadal. Disponible fins al 7 de gener, el client hi podrà trobar tot el contingut relacionat amb aquesta època de l’any, en un mateix punt i de manera més àgil, pràctica i còmoda.

De tot una mica per unes bones festes de Nadal

A la secció Consells del lloc web corporatiu de la companyia, hi haurà des d’una selecció de productes de la màxima qualitat fins a receptes, propostes de decoració de taula i també idees per regalar aquestes festes.

L’aposta per aquesta secció, que repeteix després de l’èxit que va tenir l’any passat quan es va implantar per primera vegada, busca facilitar a “El Cap” la navegació pel contingut dedicat a Nadal, època en què augmenta la necessitat d’informació relacionada amb el lleure, la cuina o els regals, entre altres.

Pàgina web

Supermercats a Terrassa

La cadena de supermercats Mercadona obrirà aviat un nou establiment a Terrassa, a la cruïlla del carrer del Pintor Huguet amb l’avinguda de Jaume I, d’uns 1.800 metres quadrats.

La posada en marxa de la nova botiga ve acompanyada del tancament de dues, una propera, la de la carretera de Castellar, i la que hi ha al gratacels del barri del Segle XX, a la carretera de Montcada. La desaparició de les dues respon a la impossibilitat de reformar-les ind’adaptar-les als models actuals.

Pel que fa als treballadors, fonts de Mercadona expliquen que es reubicaran, a la capital del Vallès Occidental o en municipis propers. Amb els canvis, hi haurà fins a deu supermercats de la marca a Terrassa. Mercadona sempre ha apostat en la seva estratègia per la ciutat, com a una de les ciutats importants del país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa