MónTerrassa
MediaMarkt prepara l’aterratge a Sabadell i busca 60 treballadors
  • CA

La coneguda companyia d’electrònica de consum i tecnologia MediMarkt prepara el seu aterratge a Sabadell. L’empresa obrirà la propera tardor al centre comercial Via Sabadell i busca més de mig centenar de treballadors per la seva nova botiga. Així ho han fet públic aquest divendres en un comunicat.

L’empresa busca 60 professionals per treballar a la seva nova botiga a Sabadell, prevista pel proper mes de novembre al centre comercial Via Sabadell. S’ha obert el procés de selecció de personal. Es busca personal d’atenció al públic, caixes, magatzem i personal de serveis. Qui vulgui inscriure’s ha de fer-ho a la web de feina de MediaMarkt.

La botiga tindrà una superfície d’uns 1.900 metres quadrats. A més, comptarà amb serveis d’extensió de garantia, reparació de productes, assistència tecnològica a la llar i en remot, revelat i personalització, protecció de pantalles, enviament, instal·lació i configuració. Amb l’obertura prevista a Sabadell a la tardor, MediaMarkt tindrà 22 botigues a Catalunya (entre elles, a Terrassa o Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental) i 107 a Espanya.

Per Gonzalo Valdivieso, gerent de MediaMarkt Sabadell, “Un dels pilars fonamentals de MediaMarkt són les persones, on resideix l’èxit de la companyia. Per això, des MediaMarkt Sabadell volem comptar amb professionals amb una veritable vocació de servei cap als nostres clients, que gaudeixin del seu dia a dia apropant l’últim en tecnologia a tots els sabadellencs, i, d’aquesta manera, convertir-nos en el seu aliat de confiança en la zona “.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa