MónTerrassa
Marc Ribas busca el millor restaurant entre castells del riu Gaià
  • CA

El cuiner Marc Ribas recorre el riu Gaià en busca del millor restaurant de la zona. Qui s’emportarà el premi, el diploma i els 5.000 euros? Hi haurà enfrontaments o els restauradors es respectaran? Les votacions seran altes o baixes? Ens faran venir ganes d’anar a tastar els plats que ens presenten? Tot això, i més, aquest vespre a les 10 i 9 minuts de la nit, un horari que s’ha consolidat en les darreres setmanes i que fa que el programa del xef terrassenc sigui una de les grans estrelles de TV3.

El millor restaurant entre castells del riu Gaià, a “Joc de cartes”. Aquesta setmana, Marc Ribas arriba disposat a menjar a cos de rei perquè navegarem a través de les aigües del riu Gaià a la recerca del millor restaurant entre castells de la zona.

Començarem el recorregut al De Bar, un local d’Altafulla que és molt personal per al seu propietari, Xavier González, que ha convertit casa seva en un restaurant. Sense deixar Altafulla, visitarem també la Terrasseta del San Martín, un negoci heretat pel xef Carlos Martínez que pretén donar un aire nou a l’hotel familiar.

Tot seguit, anirem fins a la Riera de Gaià, on Kevin García s’encarrega de dirigir amb molta exigència la sala d‘Els Fogons del Drac. I, per acabar, visitarem el Bar del Mig, a Santes Creus, un establiment especialitzat en entrepans però amb uns plats casolans que poc poden envejar qualsevol altre restaurant de la zona. O almenys així s’ho pensa Marta Mañé, la propietària i cuinera.

“Joc de cartes” és un programa de TV3 produït per Magnolia TV (Banijay Iberia) i presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s’enfronten quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre que Marc Ribas té el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

En Marc també és presentador del programa “Cuines” de TV3. Abans d’arribar a la televisió, va treballar als fogons de restaurants com VitriumCan FerranCapritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin. També treballa al seu restaurant, La Taberna del Ciri, ubicat a Terrassa. Marc Ribas, aprofitant els seus coneixements i l’experiència a les cuines de grans restaurants, tindrà un paper destacat al llarg de cada entrega: serà el jutge que determinarà la classificació final i el guanyador.

Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l’espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. A més a més, en aquesta temporada es valorarà també el vi, per la qual cosa farem un recorregut pel territori perquè hi hagi més presència enològica.

Aquest concurs és l’adaptació del format “My restaurant rocks”, un programa impulsat per Red Arrow International que ja s’ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa