El candidat de Cs a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha sortit aquest diumenge en defensa de l’ex delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, que fa dies que està al centre de la polèmica pel seu testimoni al Tribunal Suprem. Millo va enfatitzar i destacar el clima que, a parer seu, hi havia de violència a Catalunya en les darreres setmanes del procés.

Valls ha fet una piulada en la qual assegura que Millo mereix la seva “consideració” i el seu “suport” després de les crítiques rebudes. L’ex primer ministre francès també ha agraït les paraules de suport de Joaquim Coll i Jordi Cañas, però ha lamentat que altres polítics no hagin sortit en defensa de l’ex delegat del govern espanyol. “On estan?”, s’ha preguntat, segurament en referència de populars i socialistes.

Manuel Valls@manuelvalls

Enric Millo merece nuestra consideración y nuestro apoyo. Agradezco las palabras de @joaquimcoll o de @jordi_canyas. Pero faltan mas palabras de los políticos..donde están?

Crónica Global@cronicaglobal

Agrio y tenso debate por un artículo de Antoni Puigverd sobre Enric Millohttps://cronicaglobal.elespanol.com/politica/articulo-antoni-puigverd-enric-millo_228444_102.html …

El testimoni de Millo al Suprem serà recordat pel seu relat de les suposades tècniques que la gent utilitzava per protegir els col·legis. “Els policies queien a la trampa del Fairy que es tractava de posar detergent a l’entrada dels col·legis per tal que patinessin a l’entrada i quan eren a terra els picaven el cap amb els peus”, ha asseverat. També ha exposat que els defensors dels col·legis “van utilitzar arts marcials per colpejar el clatell dels policies”.

Nou comentari