MónTerrassa
Manuel Valls surt en defensa d’Enric Millo

El candidat de Cs a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha sortit aquest diumenge en defensa de l’ex delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, que fa dies que està al centre de la polèmica pel seu testimoni al Tribunal Suprem. Millo va enfatitzar i destacar el clima que, a parer seu, hi havia de violència a Catalunya en les darreres setmanes del procés.

Valls ha fet una piulada en la qual assegura que Millo mereix la seva “consideració” i el seu “suport” després de les crítiques rebudes. L’ex primer ministre francès també ha agraït les paraules de suport de Joaquim Coll i Jordi Cañas, però ha lamentat que altres polítics no hagin sortit en defensa de l’ex delegat del govern espanyol. “On estan?”, s’ha preguntat, segurament en referència de populars i socialistes.

Manuel Valls@manuelvalls

Enric Millo merece nuestra consideración y nuestro apoyo. Agradezco las palabras de @joaquimcoll o de @jordi_canyas. Pero faltan mas palabras de los políticos..donde están?

Crónica Global@cronicaglobal

Agrio y tenso debate por un artículo de Antoni Puigverd sobre Enric Millohttps://cronicaglobal.elespanol.com/politica/articulo-antoni-puigverd-enric-millo_228444_102.html …

El testimoni de Millo al Suprem serà recordat pel seu relat de les suposades tècniques que la gent utilitzava per protegir els col·legis. “Els policies queien a la trampa del Fairy que es tractava de posar detergent a l’entrada dels col·legis per tal que patinessin a l’entrada i quan eren a terra els picaven el cap amb els peus”, ha asseverat. També ha exposat que els defensors dels col·legis “van utilitzar arts marcials per colpejar el clatell dels policies”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa