MónTerrassa
Es manté l’avís per vent a Terrassa
  • CA

El Servei Meteorològic de Catalunya manté l’avís per vent a Terrassa per aquest matí de dimecres. Les ratxes poden arribar als 20 metres per segon.

S’espera precipitació a qualsevol punt de matinada, a partir del matí tendirà a quedar més restringida cap al terç nord i meitat est, amb tendència a minvar cap al migdia. A partir de llavors hi podrà haver ruixats dispersos al Pirineu, Prepirineu i resta del quadrant nord-est; seran d’intensitat entre feble i moderada, localment forta fins a mig matí, sobretot al litoral i prelitoral nord, i puntualment torrencial de matinada. En tot l’episodi s’acumularan quantitats de precipitació entre abundants i molt abundants, si bé podran ser extremadament abundants (més de 100 mm) i fins tot localment assolir els 200 mm a punts del quadrant nord-est. La cota de neu baixarà dels 3000 als 2400 metres al migdia i fins als 2000 metres al final de la jornada.

La temperatura mínima serà semblant i es donarà al final del dia a l’interior. Oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 8 i 13 ºC al prelitoral i entre 11 i 16 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima oscil·larà entre 12 i 17

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa